tiistai 22. maaliskuuta 2016

Mallaspossun poskia Pastiksessa




Helsinkiläinen Ravintola Pastis on ollut meille tärkeä kumppani tutustuessamme ravintolamaailmaan ja opetellessamme palvelemaan huippukeittiön tarpeita.

Tästä suurkiitos Pastiksen vetäjälle Timo Sir Lintsi Linnamäelle ja ravintolan koko henkilökunnalle!

Pastiksen mallaspossuerikoisuudeksi ja taidonnäytteeksi ovat muodostuneet mallaspossunposket. Annos on kaunis ja aivan huikean herkullinen. Toki tässä arvostelussa voi olla mukana hieman jääviä arvolatausta, joten käykää itse tarkistamassa asia kun poskia on taas lounaslistalla.

Saimme poikkeuksellisen mahdollisuuden päästä vierailemaan Pastiksen keittiön puolelle. Seuraavassa kuvasarjassa Pastiksen kokki Jouni Rahikainen esittelee, miten mallaspossun poskilihat valmistellaan annokseksi ennen pöytään tuomista.


Hyvää ruokahalua!

www.mallaspossu.fi
www.pastis.fi


P.S. Jos haluat mallaspossua tarjolle ravintolaasi tai lihatiskiisi, ota yhteyttä info@mallaspossu.fi.












Teksti: Mika Kaartinen
Kuvat: Timo Blomqvist